Hvordan virker Omnitron?

Omnitron er et terapisystem, der oprindeligt er udviklet af læger og forskere. 

Systemet består af en maskine på størrelse med en støvsuger og et langt, gummibelagt kabel, som munder ud i en løkke. Systemet genererer højenergi-impulser på 15.000 volt på ganske få nano-sekunder.

Ved hjælp af den runde løkke omdannes energien til induktionsenergi, der får cellerne til at producere proteiner. Det gør hverken ondt på dig eller behandleren, når du bliver behandlet.
Når løkken føres hen over dine muskler, sener eller knogler, påvirker elektriciteten cellerne, hvorved kroppens evne til at regenerere øges, musklerne slapper af og vævet heles.

Funktioner
Omnitron er forpligtet til kompromisløs innovation. Avanceret teknologi skaber unikke terapimuligheder og maksimal komfort. Samtidig sætter designet nye standarder i et konsekvent moderne behandlingsmiljø. Rent praktisk betyder det, at Omnitron har følgende funktioner: 

  • Behandling ved 15.000 volt
  • 4.000 ampere
  • Den er let at dispensere
  • Højfrekvent strømledning

100% antibakteriel behandlingsløkke.

Sikker håndtering med 9 x isoleret behandlingsløkke og < 20 cm dybde af penetration sikres af den antibakterielle overflade. 

Intuitiv brugerflade

12,1“ multi touch skærm med 1280×800 opløsning og programmeret brugersoftware gør Omnitron let at betjene. 

Kompakt og robust design

22 kg superlet aluminium GFP-hus med 2 praktiske transporthåndtag gør det mobile behandlings apparat let at fragte rundt.