Omnitron …

Omnitron er et terapisystem, der oprindeligt er udviklet af læger og forskere

Systemet består af en maskine på størrelse med en støvsuger og et langt, gummibelagt kabel, som munder ud i en løkke. Systemet genererer højenergi-impulser på 15.000 volt på ganske få nano-sekunder. Ved hjælp af den runde løkke omdannes energien til induktionsenergi, der får cellerne til at producere proteiner. Det gør hverken ondt på dig eller behandleren, når du bliver behandlet. Når løkken føres hen over dine muskler, sener eller knogler, påvirker elektriciteten cellerne, hvorved kroppens evne til at regenerere øges, musklerne

slapper af og vævet heles.

Funktioner
Omnitron er forpligtiget til kompromisløs innovation. Avanceret teknologi skaber unikke terapimuligheder og maksimal komfort. Samtidig sætter designet nye standarder i et konsekvent moderne behandlingsmiljø. Ret praktisk betyder det, at omnitron har følgende funktioner: behandling ved 15.000 volt, 4.000 ampere, den er let at dispensere og den har højfrekvent strømledning.


Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er behandlingssloejfe.png

100 %
sikker håndtering
takket være 9-folds isoleret
behandlingsløkke
< 20 cm  indtrængningsdybde

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Software.png

 

12,1″
multi-touch-skærm
med 1280×800 opløsning
og programmeret 
betjeningssoftware

22 kg
super let aluminium GFP – hus
med 2 praktiske
transporthåndtag


TEKNOLOGI 

Omnitron virker på celleniveau og har en direkte og positiv indflydelse på kroppens genekspression – hvis en ulykke for eksempel forårsager et åbent sår eller et brud, sørger genekspressionen for, at såret lukkes hurtigst muligt og bruddet heler igen.

  • Signaler sendes fra de ramte områder, behandles i hjernen og derefter aktiveres de tilsvarende gener i cellerne.
  • Aktivering af generne laver proteiner, der så heler skaden.
  • Efter blot én påføring med omnitron øges produktionen af ​​disse proteiner enormt og helingsprocessen accelereres dermed.

 


Forskning og videreudvikling

På grundlag af en omfattende undersøgelse sammen med professor Dr. Andreas Traweger fra
Institut for Sene og Knogleregenerering ved Paracelsus Medical University i Salzburg var vi i stand til at bevise effekten af HECT-applikationen videnskabeligt. Baseret på disse resultater og klinisk forsøg blev vores produkt godkendt som medicinsk udstyr i IIA i 2020.

 


Anbefalinger fra erfarne terapeuter og læger 

 

“Mange af mine patienter lider af spændinger: Omnitron tilbyder ikke kun hurtig lindring af spændinger, men mine patienter er også meget imponerede over, hvor behagelig behandlingen er.”

Bernd Rothhaar
Fysioterapeut


“Vi bruger omnitron til at understøtte vores behandling af smerter og betændelse. Og vi er meget tilfredse med resultaterne!”

Dr. med. Stephan Papp
Overlæge Traumekirurg


“Jeg bruger omnitron til at yde støtte ved behandling af ortopædiske problemer som sener og ledbåndsskader. Enheden er virkelig enkel og effektiv at bruge. Og resultaterne taler for sig selv!”

Josef Percht
Terapeut ved Marcel Hirschers praksis


“Omnitron bruges ofte forebyggende i min praksis for at undgå skader eller klager, der påvirker bevægeapparatet. Jeg kan varmt anbefale omnitron!”

Dr. med. Matthias Brenner
Overlæge Ortopædkirurg og Ortopædkirurg